Dostava - Dr. Natura

DOSTAVA

Dobavni rok začne teči na dan prejema potrdila o plačilu oziroma od takrat, ko ste dobili po elektronski pošti obvestilo, da se Vam zahvaljujemo za naročilo. Dobavni rok je takoj iz zaloge ali v izjemnih primerih  Vas kontaktiramo in se dogovorimo za morebitni dostavni rok. Artikli, ki so na zalogi, bodo odposlani že naslednji delovni dan po prejetem naročilu. V primeru, da izdelki niso na zalogi, vas bomo po elektronski pošti obvestili o nameravanem roku dostave.
Strošek dostave je že vračunan v znesek naročila, tako da po opravljenem plačilu nimate dodatnih stroškov. Dostava velja za področje Slovenije. Za hitrejšo dostavo se je potrebno dogovoriti po telefonu oziroma elektronski pošti.

Dostavo izdelkov vršimo preko dostavne službe GLS Slovenija ali preko POŠTA Slovenije
Dostava naročenih izdelkov v naši spletni trgovini se izvede v najkrajšem možnem času in je odvisna od razpoložljivosti izdelkov. Izdelke bomo dostavili na naslov, katerega ste navedli ob registraciji oz. nakupnem postopku, priporočamo vam, da navedete naslov na katerem se nahajate v dopoldanskem času. Prav tako priporočamo, da napišete mobilno številko, na kateri ste dosegljivi v dopoldanskem  času, saj vas bo kurir lahko poklical in se dogovoril z vami o načinu dostave.

Odkupnino paketa lahko GLS kurirju ob dostavi plačate z gotovino ali s plačilno kartico saj ima GLS vzpostavljen Bankart servis.

V primeru neuspešnega poskusa dostave vam bo GLS kurir pustil sporočilo o prispeli pošiljki. Na sporočilu je navedena številka paketa in telefonska številka GLS dostavne službe (01 500 11 90), ter njihov elektronski naslov (info@gls-slovenia.com). Na navedene kontaktne informacije se lahko obrnete in naročite ponovno dostavo paketa na vaš naslov ali pa se dogovorite, da vam paket dostavijo na drug naslov (kjer boste v času dostave dosegljivi). Po vaši želji se lahko z GLS-jem dogovorite tudi za dostavo paketa v vam najbližji Parcel Shop (paketno trgovino), kjer lahko paket prevzamete sami ob predložitvi številke paketa in osebnega dokumenta.

V primeru, da se kurir in stranka izrecno dogovorita, se lahko paket dvigne tudi na paketomatu, kjer je plačilo možno samo s plačilno kartico. V primeru, da se dogovorita, da se pošiljka lahko dvigne pa Petrolu ali OMV poslovalnicah, pa Petrol in OMV zaračunata stranki 1,50 eur stroška.

Seznam paketnih trgovin se nahaja na spodnji povezavi: http://www.gls-slovenia.si/


DOSTAVA V TUJINO

Trenutno ne dostavljamo v tujino. V kolikor ste iz tujine in bi želeli naročiti blago, Vam blago lahko dostavimo na naslov, ki je v

Sloveniji. Za več informacij smo dosegljivi na tel. št. 00386 4033 2445 ali nam pošljite mail na natursens7@gmail.com 

STROŠKI DOSTAVE

Ob nakupu v vrednosti 50 EUR ali več, vam kupljeno blago dostavimo brezplačno!

Izdelke se plača ob prevzemu blaga, torej ob povzetju. Kupec plača blago po cenah, ki veljajo na dan, ko je bilo naročilo oddano.

Pri plačilu po predračunu prihranite 0,70 € kar predstavlja strošek nakazila v primeru dostave Po povzetju. V primeru da naročite Po povzetju vam dodatno zaračunamo 0,70 €, kar predstavlja strošek nakazila, ki nam ga zaračuna kurirska služba. 

Od 24.09.2021 pa se znesek odkupnine spremeni na 1 €.

Stroški paketnega pošiljanja: (program glede na višino zneska navede oz ponudi ustrezen znesek odkupnine)

 GLS: 0 - 24,99 eur = 2,90 eur

           25 - 49,99 eur = 2,70 eur

 

Pošta Slovenije: 3,80 eur