Algea, 270 tablet - Dr. Natura

Algea, 270 tablet

Algea, 270 tablet

Algea, 270 tablet

Algea tablete pomagajo vzdrževati funkcijo debelega črevesa, podpirajo vitalnost in aktivnost organizma, vplivajo na delovanje ledvic in jeter, ter prispevajo k razstrupljanju telesa.

7 kosov na zalogi

16,90 €

Dodaj v košarico

Več podatkov

Algea

Zelena tableta Algea vsebuje 250 mg posušene sladkovodne mikroalge (Chlorella pyrenoidosa), brez dodatkov. Mikroalga v tableti je gojena in posušena tako, da ohrani vso učinkovitost tudi v obliki tablet. Ker sta rast in žetev alge nadzorovana, je njena kakovost vedno enaka in ne vsebuje toksinov iz potencialno onesnaženega naravnega okolja.

Tablete Algea ne vsebujejo veziv, sladil, barvil, konzervansov in glutena. 

Alga Chlorella pomaga vzdrževati funkcijo debelega črevesa, podpira vitalnost in aktivnost organizma, vpliva na delovanje ledvic in jeter, ter prispeva k razstrupljanju telesa.

Komu je Algea namenjena?

  • Vsem, ki želijo ohraniti energijo in dobro počutje. Železo, ki ga Algea vsebuje, prispeva k zmanjševanju splošne utrujenosti in izčrpanosti in ima vlogo pri delovanju imunskega sistema.
  • Aktivnim. Odlično dopolnjuje vsakodnevno prehrano v hitrem življenjskem ritmu vseh, ki se ne prehranjujejo redno, se premalo gibajo in imajo zato upočasnjeno prebavo.
  • Vegetarijancem in veganom. Sladkovodna mikroalga vsebuje kar 60 odstotkov lahko prebavljivih beljakovin in vse esencialne aminokisline.
  • Nosečnicam in doječim materam, saj je njihovo telo bolj obremenjeno, motena je redna prebava, potrebe po naravnih in kakovostnih hranilih pa so povečane. Algea je vir železa, ki ga ravno v tem obdobju ženskam običajno primanjkuje. Pomanjkanje železa, folne kisline ter vitamina B12 so razlogi, ki vodijo v anemijo oziroma slabokrvnost.
  • Otrokom. V obdobju hitre rasti ti potrebujejo še posebej veliko kvalitetnih hranil.

 

Priporočen dnevni odmerek: 
Za zdravega odraslega priporočamo vsaj 9 tablet dnevno. Ker se pri začetnem uživanju tablet Algea naše telo na mikroalgo prilagaja, priporočamo postopno povečevanje odmerka. Prve tri dni priporočamo po 3 tablete dnevno, naslednje tri dni pa 6 tablet dnevno. V tednu dni dnevni odmerek povečajte na 9 tablet.
Za optimalno izrabo hranil priporočamo, da izbran dnevni odmerek razdelite na 3 enake dele (npr. 3 x 3 tablete ali 3 x 5 tablet). Tablete Algea zaužijte vsaj s kozarcem tekočine – vode ali nesladkanega čaja.
V primeru preobremenjenosti, izpostavljenosti virusom, neuravnoteženega prehranjevanja, oziroma če imate zaradi katerih koli drugih vzrokov povečane potrebe po hranilih, za kratkotrajnejše obdobje priporočamo uživanje 15 tablet dnevno.

Neto količina:
 270 tablet po  250 mg alge Chlorelle (neto količina: 67,5 g). Vsebina zadostuje za mesec dni jemanja.

Vsaka zelena tableta Algea vsebuje 250 mg posušene sladkovodne mikroalge (Chlorella pyrenoidosa), brez dodatkov. Mikroalga v tableti je nadzorovano gojena in posušena tako, da ohrani vso učinkovitost tudi v obliki tablet. Tablete Algea ne vsebujejo veziv, sladil, barvil, konzervansov in glutena.

SESTAVINA V 1 TABLETI V 9 TABLETAH V 15 TABLETAH
Posušena sladkovodna mikroalga (Chlorella pyrenoidosa) 250mg 2250mg 3750mg

 

Energijska vrednost  / 100 g

1697 kJ  (404kcal)

Hranilne snovi / 100 g

 

beljakovine

64,40 g

ogljikovi hidrati

3,60 g

sladkorji

0,00 g

maščobe

12,60 g

- nenasičene maščobne kisline

10,46 g

- nasičene maščobne kisline

2,14 g

prehranske vlaknine

9,3 g

natrij

0,014 g

*železo

162 mg

Možni neželeni odzivi telesa na Algeo

Naravne sestavine tablet Algea telo potrebuje in jih odlično prenaša. Na začetku uživanja so možne prehodne neškodljive reakcije, kot so:

  • - povečano nastajanje črevesnih plinov
  • - spremembe na koži, kot so izpuščaji ali srbečica
  • - zeleno obarvanje blata zaradi klorofila

Navedeni učinki so prehodne narave in so največkrat posledica prilagajanja organizma na Algeo. So dokaz za njeno učinkovito delovanje.
Če se pri vas ali vaših najbližjih pojavijo kakršni koli neželeni odzivi pri uživanju Algee, se lahko vedno posvetujete z nami. Z veseljem vam bomo pomagali z odgovori in številnimi uporabniškimi izkušnjami.

Shranjevanje:
Shranjujte pri temperaturi do 25 °C, zaščiteno pred svetlobo in vlago. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti.

Proizvajalec:
Carso

 

30 ostali izdelki v isti kategoriji:

Komentarji

Zaenkrat še ni komentarjev strank.

Napišite vašo recenzijo

Algea, 270 tablet

Algea, 270 tablet

Algea tablete pomagajo vzdrževati funkcijo debelega črevesa, podpirajo vitalnost in aktivnost organizma, vplivajo na delovanje ledvic in jeter, ter prispevajo k razstrupljanju telesa.

Napišite vašo recenzijo