MegaHydrate živa voda, 60 kapsul - Dr. Natura

MegaHydrate živa voda, 60 kapsul

MegaHydrate živa voda, 60 kapsul

MegaHydrate živa voda, 60 kapsul

Prehransko dopolnilo

Razpoložljivost: Tega izdelka ni več na zalogi

39,10 €

Dodaj v košarico

Več podatkov

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

KAKO IZDELEK DELUJE?

Tega žal ne smemo zapisati natančneje (inšpekcija, EU uredbe ipd) 

Megahydrate je mineralni prah, stisnjen v tablete z namenom vzdrževanja dobrega počutja.

Človeško telo je večinoma sestavljeno iz vode (kar 70 %) a voda je v živih organizih ter v človeškemu organizmu ni navadna, temveč je obogatena z antioksidanti ter ima nižjo površinsko napetost. Nepredelana vodo iz narave ponavadi nima takih lastnosti, so pa nekatere naravne vode, ki se tem lastnostim zelo približajo kot npr. himalajska Hunza voda, ki jo tod pijejo naseljenci. Številni izmed njih dosežejo 100 ali več let življenjske dobe, kar je zagotovo eden izmed razlogov za to, da smo naredili izdelek Megahydrate tablete.

Megahydrate prašek vsebuje številne silicijeve mineralne komponente, zaradi katerih voda pridobi nižjo površinsko napetost ter posledično postane bolj močljiva. Močljivost ali površinska napetost vode je izrednega pomena, saj od tega zavisi sposobnost prehajanja le-ta skozi membranske sisteme. Tovrstna tekočina, ki jo lahko prpravimo s pomočjo Megahydrate tablet vsebuje tako imenovani silicijev hidrid, ki je napreden vir anionskega vodika. Le-tega lahko najdemo tudi v sveži zelenjavi ter sadju ter v sadnih sokovih.

Silicijev hidrid velja za netoksično sestavino tega prehranskega dodatka ter ne povzroča negativnih stranskih učinkov.

Sestavine Megahydrate dopolnila

Megahydrate kapsule vsebujejo silicijev hidrid, kalijev citrat, silicij, kalijev karbonat, vitamin C (askorbinska kislina), oleinska kislina; prehranski dodatek pa je dober vir vodikovih anionov oz. negativno nabitih ionskih delcev.

Odmerjanje Megahydrate tablet

Priporočeno je jemanje 2-4 tablete na dan, če prehranski dodatek jemljejo fizično oslabeli ljudje potem je smiselno pričeti z manjšim odmerkom. Manjši odmerek je priporočljiv predvsem zaradi efekta začetnega razstrupljanja, ki lahko negativno vpliva na imunski sistem posameznika ter njegovo splošno počutje. V kolikor organizem dobro sprejme začetne odmerke, le-te povečujemo do normalnega priporočenega odmerka 2-4 tablete dnevno.

Za koga je primeren dodatek MegaHydrate?

Za otroke, starejše in ošibele
Večinoma je dandanašnja prehrana procesirana ter osiromašena z mineralnimi ter vitaminskimi komponentami. Prav tako je onesnaženost prehrane in okolja lahko velik problem, težavo predstavljajo tudi stresni dejavniki ter drugi vzroki, ki slabšajo kvaliteto človeškega življenja. Vsi našteti dejavniki so glavni vir in tudi vzrok za staranje ter morebitne nevro-degenerativne bolezni, ki se prično pojavljati v starosti. Znano je, da je v krvi 40 do 50 let starega človeka približno 100 krat manj antioksidantskega vodika kot pri zdravem dvajsetletniku.

Za športnike osebe, ki so fizično aktivne

Megahydrate je vir proste energije za vse športno aktivne ljudi, rekreativce ter tiste, ki morebiti že na delovnem mestu ali doma opravljajo težja fizično zahtevna dela. Silicijev hidrid, ki ga prehransko dopolnilo vsebuje preverjeno povečuje količino sproščene energije ter pomembno pripomore k povečani proizvodnji energetskih molekul ATP.

Megahydrate dodatek je priporočljiv tudi pri povečanem umskem naporu. Ko možgani pomnijo ali mislijo porabljajo velike količine energije, zato je njena ažurna proizvodnja v telesnih mitohondrijskih sistemih še toliko bolj pomembna.

Za izboljšanje prehrane obolelih

MegaHydrate ni registriran kot zdravilo pač pa je to prehransko dopolnilo. Tablete Megahydrate torej niso namenjenjene zdravljenju določene bolezni pač pa so na voljo za zdravo življenje kot dodatek prehrani. Prehrana je tako normalizirana ter so ji dodani številni minerali ter za življenje pomembne komponente, ki jih v vsakodnevni prehrani ne sme manjkati. Zdravnik, dr. Ron Meyers, ki je med prvimi priporočal Flanaganov silicijev hidrid svojim pacientom, opaža, da je to lahko blagodejno pri zmanjševanj številnih težav.  (Meyers, 2005).

Sestavine

Sestavine pri pakiranju v kapsulah

Hranilna vrednost: 0 kcal (0 kJ)
Sestava MegaHydrate – 1 kapsula vsebuje (310 mg):
MegaHydrate Microcluster® (lastna zmes silicijevega hidrida: kalijev citrat, silicij, kalijev karbonat, oleinska kislina, vodikovi negativni ioni) 300 mg
Vitamin C (kot askorbinski palmitat) 10 mg
Druge sestavine:
Rastlinska kapsula (rastlinska celuloza, voda)
Dekstrati


Plastenka vsebuje 60 kapsul. Vsaka kapsula vsebuje kot glavno sestavino posebno zmes silicijevega hidrida (300 mg). V njej je kalijev citrat, silicij, kalijev karbonat, oleinska kislina in vodikovi negativni ioni. Poleg tega vsebuje 10 mg vitamina C (v obliki askorbinskega palmitata). 

Neto količina: 60 kapsul, 18,6 g 

 

   
 
   
   

30 ostali izdelki v isti kategoriji:

Stranke ki so kupile ta izdelek so kupile tudi:

Komentarji

Zaenkrat še ni komentarjev strank.

Napišite vašo recenzijo

MegaHydrate živa voda, 60 kapsul

MegaHydrate živa voda, 60 kapsul

Prehransko dopolnilo

Napišite vašo recenzijo