MelatoninaMed Fast melatonin, 150 tablet - Dr. Natura

MelatoninaMed Fast melatonin, 150 tablet

MelatoninaMed Fast melatonin, 150 tablet

MelatoninaMed Fast melatonin, 150 tablet

Melatonin hormon, ki mu pravimo tudi hormon spanja

14 kosov na zalogi

11,90 €

Dodaj v košarico

Več podatkov

MelatoninaMed Fast                                                                                                              Prehransko dopolnilo

Prehransko dopolnilo vsebuje maletonin - to je hormon, ki mu drugače pravimo tudi hormon spanja.

Melatonin je hormon v organizmu, ki je izredno pomemben del hormonalnega sistema. Melatonin nastaja tudi v človeški žlezi možganov, pod imenom češarika. Glaven pomen te izredno pomembne molekule, ki se proizvaja tudi v človeškem organizmuje skrajšanje časa do pričetka trdnega spanca.

Še posebej pri odraslih je težava predvsem težavno uspavanje in prehod v fazo spanja - temu lahko pogosto botruje prav pomanjkanje izredno pomembnega hormona melatonin.

Povprecne vrednosti na 1 tableto:
0,4 mg melatonina v čisti obliki.

ostale pomožne sestavine: celuloza, kot sredstvo za povečanje prostornine, silicijev dioksid, magnezijeve soli maščobnih kisline, ki so učinkovita sredstva, ki preprečujejo sprijemanje sestavin prehranskega dodatka.

Priporočljiv način uporabe:
0,4 mg melatonina je vsebnost melatonina v eni tableti. To predstavlja tudi dnevni odmerek prehranskega dopolnila. Vzemite 1 tableto pred spanjem

Opozorila:
Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Uživati le neposredno pred spanjem. Izdelek je namenjen le zdravim odraslim ljudem. Ne smejo ga jemati otroci in mladostniki, mlajši od 18 let ter nosečnice in doječe matere. Če po jemanju tega izdelka občutite zaspanost ali omotičnost, ne vozite ali upravljajte s stroji. Vožnja in upravljanje s stroji se odsvetujeta prej kot v petih urah po jemanju melatonina. Prekoračitev ima lahko stranske učinke. Ob sočasni uporabi z zdravili se posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom. Prehransko dopolnilo ni nadomestek zdravi in uravnoteženi prehrani. Hraniti izven dosega otrok mlajših od treh let. Hraniti v hladnem in suhem prostoru. Shranjevato nedosegljivo otrokom.

Neto količina:
150 tablet, vsaka tableta MelatoninaMed Fast vsebuje 0,4 mg melatonina.

30 ostali izdelki v isti kategoriji:

Stranke ki so kupile ta izdelek so kupile tudi:

Komentarji

Zaenkrat še ni komentarjev strank.

Napišite vašo recenzijo

MelatoninaMed Fast melatonin, 150 tablet

MelatoninaMed Fast melatonin, 150 tablet

Melatonin hormon, ki mu pravimo tudi hormon spanja

Napišite vašo recenzijo