Gele Royale junior fiale, 10x 9 ml, Medex - Dr. Natura

Gele Royale junior fiale, 10x 9 ml, Medex

Gele Royale junior fiale, 10x 9 ml, Medex

Gele Royale junior fiale, 10x 9 ml, Medex

Matični mleček za otroke z dodatkom vitaminov C , A n E

Vitamin C in A  imata vlogo pri delovanju imunskega sistema 

5 kosov na zalogi

12,20 €

Dodaj v košarico

Več podatkov

Za otroke od 3. leta dalje. 250 mg matičnega mlečka in naravna vitamina C in E ter naravni beta karoten.

Matični mleček z naravnimi vitamini je več kot naravni ščit imunskega sistema otrok. 

Izdelek Gelée royale junior smo v Medexu razvili posebej za otroke.

Vsebuje 250 mg matičnega mlečka v eni steklenički, naravna vitamina C in E ter naravni beta karoten. Vitamini so skrbno izbrani in prilagojeni potrebam otrok.

Vitamin C ima vlogo pri delovanju imunskega sistema in prispeva k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti, vitamin E ima vlogo pri zaščiti celic pred oksidativnim stresom (deluje kot antioksidant), vitamin A ima vlogo pri delovanju imunskega sistema ter pri ohranjanju vida.

Gelée royale junior je slastnega okusa, zaradi močne oranžne barve, ki je posledica vsebnosti naravnega beta karotena, pa je tudi privlačen na pogled.

Izbirčnost otrok odslej ne bo več razlog, da boste posegli po izdelkih, polnih barvil in umetnih arom, saj otroci Gelée royale junior naravnost obožujejo. Ponudite jim ga pred polnovrednim zajtrkom, kot nagrado za urno vstajanje ali pa skupaj z njimi »nazdravite« novemu dnevu in pri tem izberite zase enega od izdelkov Gelée royale za odrasle.

Izdelek je shranjen v stekleničke, ki so varne in enostavne za uporabo, hkrati pa ohranjajo in zagotavljajo tudi kakovost sestavin izdelka.

SESTAVINE:
voda, emulgator: sorbitolni sirup, sveži matični mleček 2,5-odstotni, uprašeni sok acerole (naravni vitamini C), sojino olje (naravni vitamin E, a-tokoferil acetat), beta karoten v prahu (naravni provitamin A), eterično olje citrone.

VsebnostNa priporočeno dnevno količino (1 steklenička = 9 ml)
Vitamin C 12 mg 15 % PDV*
Beta karoten (izražen kot vitamin A) 400 µg 50 % PDV*
Vitamin E 6 mg 50 % PDV*
10 HDA 3,5 mg

PRIPOROČEN NAČIN UPORABE:
Priporočena dnevna količina je vsebina 1 stekleničke. Otroci naj jo zaužijejo pred zajtrkom, samostojno ali razredčeno z vodo. Priporočeno je najmanj 90-dnevno uživanje in po dvotedenskem premoru ponovno uživanje. Rahlo pekoč okus in usedlina na dnu stekleničke sta posledici naravnih lastnosti sestavin. Pred uporabo pretresite!

POREKLO:
Slovenija. 

OPOZORILA:
Prekomerno uživanje izdelka lahko deluje odvajalno. Osebam, alergičnim na matični mleček, uporabe ne priporočamo. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav način  življenja. Shranjevati  nedosegljivo otrokom!

NETO KOLIČINA:
9x 10ml; 90 ml

PROIZVAJALEC:
Medex d.o.o. 


 

30 ostali izdelki v isti kategoriji:

Komentarji

Zaenkrat še ni komentarjev strank.

Napišite vašo recenzijo

Gele Royale junior fiale, 10x 9 ml, Medex

Gele Royale junior fiale, 10x 9 ml, Medex

Matični mleček za otroke z dodatkom vitaminov C , A n E

Vitamin C in A  imata vlogo pri delovanju imunskega sistema 

Napišite vašo recenzijo